Onze visie


Plezier

Wij geloven dat leren impact heeft binnen een ontspannen en plezierige sfeer. Plezier biedt een goede mogelijkheid om te leren. Het zorgt dat mensen meer in contact en effectiever zijn. Het heeft een positieve invloed op de communicatie, samenwerking en interactie.

Dit komt doordat je meer "open" staat voor nieuwe dingen. Lastige zaken worden luchtiger en komen daardoor beter binnen. Ook ben je meer open naar anderen en is er meer ruimte voor feedback.

Als je uit je eigen omgeving bent, ontdek je nieuwe kanten van jezelf en anderen. Een positieve sfeer zorgt voor het relativeren van allerlei zaken, vermindert remmende factoren en zorgt ervoor dat nieuwe inzichten beter worden onthouden.

Verbinding

Je goed voelen in je gezin, op school en in je contact met anderen, wordt bepaald door de verschillende individuen om je heen en hoe zij onderling met elkaar verbonden zijn.

Door samen te werken aan een thema op een actieve manier in de buitenlucht, maak je meer contact met je zelf en met elkaar. Zo raak je meer gemotiveerd en geïnspireerd om in je eigen dagelijkse leven beter samen te werken en draagt het bij aan persoonlijke ontwikkeling. Dit komt ten goede aan de harmonie binnen je gezin en als er zich lastige momenten voordoen, heb je meer handvatten om er mee om te gaan.
Onze professionele trainers helpen jou en je kind om meer verbinding met elkaar te krijgen en het beste uit jullie zelf te halen.