Onze mensen

Antoinette van der Molen

Learning & Development adviseur, Trainer en Intervisie begeleider

Na de Pedagogische Academie en jarenlange ervaring als o.a. Leertrajectontwikkelaar en Trainer (ver)volg ik mijn passie bij Learning & Fun kids. Hier geef ik op een concrete en praktische manier invulling aan mijn visie op leren en ontwikkelen. Ik heb kennis en ervaring op het gebied van communicatie, samenwerking, teamontwikkeling en managementvaardigheden en ben gecertificeerd Rots & Water trainer.

Ik krijg van deelnemers terug dat ze zich vertrouwd voelen om open te zijn, ze dingen uit durven te proberen en ze hierdoor meer leren. Ik kom op een vriendelijke manier ‘to the point’.

Op een gerichte- en ontspannen manier ‘van en met elkaar leren’ is het meest effectief.


Renata Kolk

Coach en Trainer

Als gezins- en opvoedcoach en gecertificeerd Rots & Water trainer vind ik het een uitdaging om het beste uit mensen te halen. Wat zijn je kwaliteiten en hoe kun je die het beste inzetten, op een manier die het beste bij jou past? Mijn ervaring als leerkracht, als sociaalwetenschappelijk onderzoeker en als moeder komen daarbij goed van pas.

Ook mijn studie Antropologie (niet-Westerse sociologie) is een mooie aanvulling hierin. Door te kijken naar wat de dynamiek is binnen een (trainings)groep, hoe mensen zich bewegen hierin en hoe individuele kwaliteiten het beste tot hun recht komen in de groep, kan helder en scherp worden wat je als groep en als individu wilt èn kunt!

Mijn visie is dat het aanbieden van uitdagende activiteiten in een ontspannen, gezellige omgeving, een mooie basis biedt om nieuwe, inspirerende inzichten te leren!  

Martijn van der Veen 

Eigenaar Balls & Arrows, (Outdoor) Trainer en Eventbegeleider

Als Bioloog ben ik geïnteresseerd in de natuur en outdoor-activiteiten. In mijn bedrijf Balls & Arrows kan ik deze twee onderdelen goed combineren.
Mijn passie is om kennis en vaardigheden op een leuke, ontspannen manier over te brengen en te faciliteren. Door mensen in staat te stellen om te doen waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden, gaan ze beter presteren.

Naast deze mensen werken wij met de vaste medewerkers van Balls & Arrows en een flexibele schil van trainers en teamcoaches.