Teamontwikkeling met Airsoft

Wil je als team je verder ontwikkelen op het gebied van samenwerking, communicatie en/of leiderschap? Dan bieden we je een dagprogramma aan waarin jullie dit met behulp van airsoft op een praktische, interactieve wijze een goede boost kunnen geven.

Tijdens het programma wordt theorie en casuïstiek uit jullie eigen praktijk afgewisseld met Airsoft. Het geleerde kunnen jullie direct tijdens diverse Airsoftmissies toepassen. Na elke Airsoftmissie wordt er gereflecteerd op het plan van aanpak, taakverdeling, inzet van ieders’ sterke kwaliteiten, wijze van besluitvorming, et cetera. Gaandeweg krijgen jullie op die manier een scherp beeld van waar jullie op dit moment staan als team en worden jullie competenties verder aangescherpt voor toepassing in de praktijk.


Wat is airsoft?

Airsoft lijkt op paintball, maar heeft een aantal voordelen. Je hebt minder beschermende kleding nodig. Ook doet airsoft door de kleinere, biologisch afbreekbare, balletjes minder pijn dan de verfballen van paintball. Bovendien kun je met je team airsoftmissies tactischer spelen.

Wil je meer informatie over airsoft, klik dan hier

 

Effectieve combinatie

De combinatie van overleg, reflectie en Airsoft biedt een effectieve manier om het geleerde gelijk toe te passen, uit te proberen en zo nodig te verbeteren op een agile-manier (in korte cyclische rondes). Daarnaast biedt de combinatie van deze onderdelen een mooie balans tussen rust/focus en actie. Dit zorgt voor een uitdagend, leerzaam en inspirerend programma, waarin leren en plezier elkaar versterken.

 

Programma op maat

Werkt jouw team met de Agile, Scrum en/of Kaizen-methodiek? Wil je hier verder mee aan de slag? Of wil je werken aan een ander specifiek team- of ontwikkeldoel?  

We kunnen voor jullie een programma op maat maken. Middels een voorbereidend gesprek overleggen we welk resultaat jullie voor ogen hebben en stellen op basis hiervan een programma samen.  

 

Compleet verzorgde dag

We verwelkomen jullie graag in ons mooie bos.

Tijdens de dag werk je gezamenlijk aan de afgestemde leerdoelen op het grootste combatpark van Nederland. We staan bekend om onze uitdagende airsoftvelden met verschillende hindernissen, geschikt voor kleine- en grote groepen. We beschikken over een overdekte- en verwarmde instructieruimte en daarnaast over diverse buitenruimtes met overkapping.

Tussendoor verzorgen we voor jullie een lunchbuffet.

Je kunt de leerzame- en actieve dag afsluiten met een gezellige borrel of BBQ.

 

Begeleiding

De begeleiding is in handen van een team van professionele trainers, die bekwaam zijn in het geven van Airsofttrainingen en Teamontwikkelingstrainingen. Onze trainers hebben ervaring met het coachen van individuen en teams op het gebied van Samenwerking, Communicatie en (Persoonlijk)leiderschap en hebben ervaring met diverse methodieken, waaronder ook Agile, Scrum en Kaizen.

 

Praktische informatie

Minimale speeltijd: 6 uur (incl. uitleg en pauze).

Starttijd is 10:00 uur. Andere starttijden in overleg.

Het programma is te boeken van woensdag t/m zaterdag.

Geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar.      

Minimaal aantal deelnemers: 12. Andere groepsgrootte in overleg.

Maximaal aantal deelnemers: 50. Andere groepsgrootte in overleg.  

Koffie en thee bij ontvangst.

Lunchbuffet.

Begeleiding door professionele, ervaren instructeurs.

Je speelt als groep met elkaar. Je wordt niet met andere groepen samengevoegd.

 

Gebruik van professioneel materiaal:

-         Full auto Airsoft replica (wapen)

-         Vol magazijn en voldoende munitie voor de hele dag (+-1300 bb’s per persoon)

-         Groene leger-overal

-         Mondbescherming en veiligheidsbril

-         Hitvest.

 

Veiligheid staat bij ons voorop. Als je bij ons boekt, zal dit verder worden toegelicht. Deelnemers worden door ons als introducé aangemeld bij de Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (NABV). Dit omdat ze anders geen replica mogen hanteren.

Bij je boekingsbevestiging, ontvang je van ons een Excelformulier, waarin je vooraf naam, adres en geboortedatum van alle deelnemers dient in te vullen en terug te mailen.  

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Je kunt je programma desgewenst uitbreiden met:

- één van onze andere activiteiten, zoals een workshop of teamgames

- een bittergarnituur

- een luxe lunch

- overige consumpties

en/of

- een BBQ-arrangement

Meer informatie over onze cateringmogelijkheden, zie ons aanbod

 

Tarief

€ 170,- per persoon excl. BTW bij minimale groepsgrootte van 12 en maximale groepsgrootte van 25 deelnemers. Bij grotere groepsgrootte: prijs in overleg.