Leiderschappng

Management & Leiderschap

Wil je samen met andere leidinggevenden of teamleiders van jouw bedrijf even weg van de werkvloer, je (weer) verbonden voelen met elkaar en managementvaardigheden aanscherpen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jullie.

Hoe reageer je als een van je medewerkers steeds advies aan je vraagt? Bij elke vraag of actie reageer je als leidinggevende anders. Hoe bepaal je nu wat je doet? Wat is het best voor de korte termijn – een medewerker die bij deze taak het juiste doet – en waarmee werk je het best aan de lange termijn – een medewerker die steeds zelfstandiger gaat werken? Als leidinggevende heb je het meeste effect als je je stijl aanpast aan de situatie en het ontwikkelingsniveau van je medewerker. 

 

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden of teamleiders die specifieke managementvaardigheden willen aanscherpen en/of flexibeler willen zijn in het toepassen van hun leiderschapsstijl. Als er een andere behoefte is (bijv. om met begeleiding van een facilitator te vergaderen, te reflecteren op de afgelopen periode of het samenstellen van een nieuw jaarplan etc.), dan maken we voor jullie de workshop op maat.

 

Globale opzet van de dag

Van   9.00 tot 12.30 uur Workshop Management & Leiderschap.

Van 12.30 tot 13.00 uur lunch.

Van 13.00 tot 17.00 uur Middagarrangement.

Van 17.00 tot 19.00 uur Afsluiting (optioneel).

 

Intake

Het is mogelijk om deze workshop meer op maat te maken. Na aanmelding, volgt een (telefonische) intake om wensen en verwachtingen verder te bespreken.

 

Verwachtingen 

- Voor ervaren leidinggevenden, is een halve dag een goede mogelijkheid om kennis op te frissen en vaardigheden aan te scherpen.

- Voor beginnend leidinggevenden, is een workshop van een halve dag voldoende om een model te leren kennen, je eigen stijl te herkennen en kort te oefenen met deelvaardigheden. Wil je meer impact en bepaalde vaardigheden meer oefenen, bekijk dan de uitbreidingsmogelijkheid.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Het is mogelijk om de Workshop uit te breiden met een Uitbreidingsworkshop van een halve of hele dag op eigen locatie. Dit biedt de mogelijkheid om meer te leren over diverse vaardigheden, inzicht te krijgen in je eigen leiderschapsstijl en te oefenen met diverse stijlen (passend bij verschillende situaties). Mogelijkheden en kosten kunnen in de intake besproken worden.

 

Kosten

Workshop Management & Leiderschap:

Tot en met 12 deelnemers:

€ 850,-  excl. BTW,

incl. intake, voorbereiding, accommodatie, koffie/thee bij aankomst.

Vanaf 12 deelnemers zal een extra trainer ingezet worden.

Extra kosten: wordt tijdens de intake besproken. 

Extra kosten:

Lunch en activiteiten in de middag.Lunch en activiteiten in de middag.


Reviews:

  • 'Soms is risico nemen de key tot succes.'
  • 'Vandaag was Learning is fun, fun is learning.''
  • 'Ik raad dit anderen ook aan om te doen. Goede teambuilding.'
  • 'Goed georganiseerd.'