Corona-maatregelen door Learning and Fun


Om de veiligheid van jou en en onze medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij een aantal veiligheidsregels op basis van de R.I.V.M-maatregelen. Met deze veiligheidsregels zorgen wij ervoor dat je je veilig voelt bij ons en dat we er samen met jou een fantastische teambijeenkomst of uitje van kunnen maken!


Buitenlucht

- Learning and Fun is een buitensportlocatie op het terrein van outdoorbedrijf Balls and Arrows die als één van de eerste locaties in Nederland half mei jl. open mocht omdat hun Corona-protocollen goedgekeurd zijn door de Veiligheidsregio Flevoland.

- Deze locatie bevindt zich in het bos en alle activiteiten (workshop, teamgames en (lunch)pauze) vinden dus in de open lucht plaats. Het bos heeft een oppervlakte van 15 hectare met diverse grotere open plekken die geschikt zijn voor de Corona-proof teamgames.

- Ook hebben we op de locatie de beschikking over een grote overkapping en een aantal grote half-open tenten waar we droog en beschut kunnen zitten, maar dus wel in de buitenlucht. Deze zijn ook groot genoeg voor de teamgames in geval van minder goed weer.

- Onder deze overkapping en in de half-open tenten staan picknicktafels op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. De zitplaatsen zijn met stickers aangegeven zodat alle deelnemers op 1,5 meter afstand zitten. Een aantal picknicktafels heeft ook kuch-schermen.


Vorm van de workshop en teamgames 

De workshop en alle teamgames zijn zo geselecteerd en ingericht dat de deelnemers minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Deze activiteiten worden volgens hygiëne-voorschriften voorbereid  Dit hebben we o.a. gebaseerd op onze eerdere ervaring: We hebben eerder al een groep in ons bos mogen ontvangen waarmee we Corona-proof een workshop en diverse teamgames hebben gedraaid. De Corona-maatregelen bleken goed te werken en ook de activiteiten bleken, ondanks de Corona-maatregelen, goed uit te pakken.

Toiletgebouw

Het toiletgebouw heeft een bordjessysteem om te voorkomen dat er meer dan twee personen tegelijk naar binnen gaan. Ook zijn er schotten tussen de wastafels en er zijn zeep en papier om handen mee te wassen en te drogen.


Koffie/thee, lunch en BBQ

Deze worden klaargezet met weggooi-bekers, borden en bestek. Bij de voorbereiding van de catering dragen we weggooi-handschoenen. Alles wordt zo klaargezet dat minimaal 1,5 meter afstand bewaard kan blijven.  

 

Instructies

Op het terrein hebben we diverse instructies hangen om deelnemers te herinneren aan de 1,5 meter afstand. Ook tijdens de ontvangst zullen we met alle deelnemers de Corona-maatregelen doornemen. Gedurende het verblijf zullen we de deelnemers indien nodig hieraan herinneren.
Een week voor uw komst met uw groep kunnen alle deelnemers nog via een mail de maatregelen rondom Corona op de hoogte worden gebracht, incl. het verzoek om niet deel te nemen als zij Corona-gerelateerde klachten hebben. Wij kunnen hiervoor een tekst opstellen indien gewenst.

Met deze bovengenoemde Corona-maatregelen kunnen we niet garanderen dat deelnemers op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Maar we hebben er dus wel zo veel mogelijk aan gedaan om de omstandigheden zo te creëren dat men zich hieraan kan houden.    

Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan? Neem dan gerust contact met ons op!   

prev next