Teamgames

Samenwerken, elkaar leren kennen, vertrouwen en communiceren staan centraal tijdens de Teamgames.

Bij de activiteit Teamgames ervaren jullie als groep succes en avontuur. 

Tijdens een combinatie van verschillende opdrachten creƫert een team vertrouwen en onderlinge steun. Deze middagactiviteit is daarom zeer geschikt voor teambuilding. Je moet iets met elkaar uitvoeren of oplossen. Sommige games zijn fysiek, je kan een klein beetje vies worden (omdat het buiten in het bos is), maar je hoeft er niet sterk voor te zijn of goede conditie voor te hebben.


We bieden een afwisselend programma aan.

Op basis van jullie doelen en wensen, selecteren we verschillende opdrachten. Na iedere game zal er steeds een korte reflectie zijn, maar bij de games draait het voornamelijk ook om het plezier dat jullie met elkaar beleven. De games worden door 2 trainers begeleid.

Na afloop van de teamgames heb je als groep meer inzicht in de werkwijze van je team, de onderlinge samenwerking, de communicatie en waar ieders' sterke kwaliteiten liggen.


Bel of mail voor mogelijkheden en kosten.


Reviews:

  • 'Leuke activiteiten, geen gevoel van haast/druk.'
  • 'Plezier is in all the games.' 
  • 'Superleuk om met je team gevarieerde opdrachten te doen.'
  • 'Na elk spel meteen weer zin in het volgende spel en je wordt steeds fanatieker. Leuk om in elke pauze aan het andere team te vragen hoe zij het deden en zo de verschillen te zien.'
  • 'De perfecte manier om in teamverband een resultaat te krijgen waar iedereen trots op is.'